Murtohälyttimet

KSH-Valvonta Oy toimittaa ja asentaa Paradox Securityn hälytysjärjestelmiä. Paradox Security on alan suurimpia laitevalmistajia maailmassa ja sillä varsin testattu ja hyväksihavaittu valikoima murto- ja palohälyttimiä. Laitteisto antaa hälytyksen haluttaessa tekstiviestillä, puhelinsoitolla sekä hälytysäänenä, mikäli kyseessä on murto, palohälytys, vesivuoto tai lämpötilan lasku tai nousu. Se sopiikin varsin moneen tarkoitukseen ja on siten kustannustehokas investointi.

Helppokäyttöiset järjestelmät tarpeesi mukaan räätälöityinä

Järjestelmässä on keskusyksikkö, johon voidaan liittää liiketunnistimet, savu- ja lämpötilailmaisimet, ovimagneetit ja vesivuotoilmaisimet. Laitteisto voidaan toteuttaa langattomasti tai kaapeloituna. Ohjaus tapahtuu näppäimistöllä, kaukosäätimellä, älypuhelimella tai tarvittaessa Internetin kautta.

Yrityksille kautta maan

Järjestelmä soveltuu erittäin hyvin suuriinkin liikeyrityksiin. Se täyttää viranomaisten vaatimukset. Lue alta lisää suurten tilojen The Fire Beam-linjailmaisimista.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KSH-Valvonta Oy toimittaa palo- ja murtohälytinjärjestelmät edullisesti, teemme myös asennukset, joten niiden käyttöönotto on tehty mahdollisimman vaivattomaksi. Kysy lisää, neuvomme mielellämme!