Elotec palohälytinjärjestelmä

Palohälytin ennaltaehkäisee ja varoittaa kiinteistön omistajaa ajoissa vaaran uhatessa. Maatalouskäyttöön soveltuvat palohälytinjärjestelmät antavat varoituksen mahdollisen palon aikaisessa vaiheessa. Vahingot ehditään minimoida, koska sammutustoimenpiteet voidaan aloittaa nopeasti usein jo käsisammuttimella.

 

 Nopeasti reagoiva ja luotettava

Hälytys lähetetään tekstiviestinä ja puhelinsoittoina matkapuhelimiin sekä ilmoitetaan hälytyssummerilla. Toimitamme maatilakäyttöön vain viranomaisten hyväksymiä näytteenottoon perustuvia palohälytinjärjestelmiä. Kun valitset järjestelmää, vaadi toimittajalta etukäteen dokumentit siitä, että järjestelmä täyttää viranomaisten ja vakuutusyhtiöiden vaatimukset. Näin varmistut siitä, että investointisi ei aiheuta ikäviä yllätyksiä.

 

Kysy lisää!

KSH-Valvonta Oy suunnittelee, myy, asentaa ja huoltaa Elotec-palohälytinjärjestelmät maatalouden tarpeisiin kautta maan. Pyydä tarjous jo suunnitteluvaiheessa. Suunnittelemme järjestelmät veloituksetta. Laadimme asiakkaillemme tarvittaessa myös pelastussuunnitelmat.