Lukitusratkaisut

Toimitamme ja asennamme lukitustarvikkeita perusoviin sekä nosto-oviin. Kauttamme saatte mekaaniset sekä sähköiset lukitusjärjestelmät asennettuna, myös etäohjauksilla.

Maatilat

Sähköisellä kulunvalvonnalla pystytte hallinnoimaan kulkuoikeuksia oviin etänä sekä seuraamaan kulkua ovista.

Tarkat tiedot mihin aikaan ja kuka ovesta on kulkenut. Uusien käyttäjätunnustunen teko ja oikeuksian lisääminen ja poisto käy kätevästi yhdellä ohjelmistolla.

Nosto-ovien ohjaus esim. traktorista käsin nopeuttaa ja helpottaa työskentelyä. Etäohjelmistosta voi tarkastaa että kaikki ovet ovat lukittuna yön ajaksi, myös kaikkien ovien lukkiutumis/avaus kellonajat ovat säädettävissä.

Omakotitalot

Helpotusta ja lisäturvaa arkeen.

Ovipuhelin järjestelmällä näet esim. puhelimen välityksellä kuka ovikelloa soittaa sekä oven avaus onnistuu paikasta riippumatta, ovipuhelimessa on myös molemminpuolinen puheyhteys. Järjestelmä ei ole paristokäyttöinen, joten niiden vaihtamisesta ei tarvitse kantaa huolta, akkuvarmennus takaa että ovet pysyvät lukossa vielä sähkökatkoksenkin ajan.

Samaan järjestelmään yhdistettävissä puhelimen lisäksi koodinäppäimistö tai kulkulätkällä kulku. Tietokonepohjainen ohjelmisto jolla pystyt muokkaamaan kulkuoikeuksia sekä tarvittaessa esimerkiksi ovien automaattisen sulkeutumisen yö ajaksi.

Helppo käyttää ja hallinnoida!

Yritykset

Kulunvalvonta sekä ovien kulkuoikeuksien myöntäminen työntekijöille onnistuu aluekohtaisesti. Uusien tunnusten ja voimassaoloaikojen määrittely käy kätevästi yhdellä yksinkertaisella ohjelmistolla. Myös tähän mahdollista saada ovipuhelin esimerkiksi tavarantoimittajia varten, sekä paljon muita ominaisuuksia!  kysy lisää niin kerromme mielellämme.

 

Kaikkiin laitteistoihimme on saatavilla oma puhelin/tietokone sovellus jolla kulkuoikeuksien muuttaminen käy nopeasti ja sujuvasti, samalla ohjelmistolla hoituu myös oven etäavaus sekä kulunseuranta. Kaikki kulunvalvontajärjestelmämme on akkuvarmennettuja sähkökatkosten varalle.